Baggrund

Jeg hedder Dorte og har i 2020 startet mit firma: clairvoyance, healing og coaching. Mine lokaler “Åndehullet” ligger hjemme på gården i Lumsås, hvor jeg tager imod. Jeg kører også gerne på hjemmebesøg, både til arrangementer, par, familier og børn.

Jeg er født med mine evner, men er uddannet til at bruge dem bedst muligt hos Marzcia Techau, hvor jeg er uddannet både i clairvoyance og healing.

Desuden har jeg en  coaching uddannelse i positiv psykologi. Ved siden af det spirituelle er jeg plejemor og uddannet bioanalytiker.

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og relationer. Min passion er at vejlede og støtte op omkring personlig udvikling, finde ro og det at “lande i sin krop” og være tilpas der. Og følge sin vej.

I mit univers kan man modtage følgende ydelser:

Clairvoyance, healing, meditationer, afdødekontakt og coaching forløb, hvor alle mine “redskaber” vil benyttes.


Jeg er uddannet clairvoyant rådgiver, samt reiki healing hos Marzcia Techau i 2019.

Englehealing og spirituel healing hos Marzcia Techau i 2020


Marzcia udtaler:

"Dybt forløsende og transformerende arbejde"

"Kærligt, omsorgsfuldt nærvær"


Uddannet coach i 2015.


Plejemor, herunder diverse kurser og uddannelse i skader efter tidligt omsorgssvigt, viden om de nyeste indsigter i "neuroaffektiv udviklingspsykologi".


Bioanalytiker


Jeg bor på en gård i Odsherred, i landsbyen Lumsås med min familie, mand og 3 børn. Det er her vi mødes, hvis du vælger en session med fremmøde.


Som person er jeg hjertevarm, mild og omsorgsfuld.

Mit ønske er at hjælpe andre til at få et liv fyldt med glæde og livskvalitet. 


Jeg har selv "gået vejen", været gennem en proces med at finde frem til "mig selv", mine ressourser og kompetencer. 


Det er mit ønske at hjælpe dig til at finde din vej. Så du kan leve i bedste overensstemmelse med den du er  og det du har med dig.