redskaber


Når jeg laver udviklingsforløb, inkluderer forløbet oftest : Clairvoyance, healing, coaching og guidede meditationer. Hvorfor clairvoyance:


Vi har alle gjort erfaringer, der ligger som erindringer i kroppen og kan blokere for vigtige ting, eksempelvis:


Vores selvværd

Måden vi kommunikerer på.

Evnen til at modtage og give kærlighed.

Evnen til at være i relationer med andre mennesker.

Evnen til at udnytte vores egne ressourser og derved opleve den fulde livsglæde

Finde det rigtige arbejde.

Vælge den rigtige partner osv.En clairvoyance er et redskab til at vise dig vejen/ nye veje


En clairvoyance hos mig er fyldt med healingsenergi.Hvorfor healing:


Healing er energi, der formidles til dig, der hvor du har behov for det. Healing kan løsne op for både fysiske og psykiske tilstande, der har indflydelse på dit liv.


Healing er en kilde til velvære, transformation og forløsning.
Hvad kan du forvente af mig, under en clairvoyance:


Under en clairvoyance får jeg kontakt til dine guider.


Jeg har adgang til klarsyn, klarfølelse, klarhørelse og klarviden. Kort fortalt formidler jeg beskeder til dig, fra dine guider.


Jeg strukturerer clairvoyancen.


Dine medfødte egenskaber beskrives: hvor du er stærk, hvilke ressourser, du har og hvor det vil være naturligt for dig at bruge dem.


Herefter beskrives, hvis der er mønstre, der afholder dig fra at udnytte nogle af de ressourser, du er født med. Ofte vil disse mønstre være grundlagt i din barndom, altså i din fortid.


Du vil få en beskrivelse af, hvordan dine mønstre påvirker dit liv lige nu, altså i din nutid.


Der kommer råd og vejledning til dig.


Din fremtid vil blive beskrevet: Der vil komme en beskrivelse af, hvordan din fremtid kan se ud, hvis du følger vejledningen i clairvoyancen*


Der er sat tid af til dine spørgsmål sidst i clairvoyancen.Jeg har stor erfaring i at arbejde med mennesker og især dem, der har det ekstra svært. Gennem mit arbejde med udsatte børn, har jeg modtaget uddannelse indenfor problematikker med tidlige skader pga. omsorgssvigt og lignende.Guidede meditationer laver jeg som redskab til dig, så du kan arbejede videre hjemmefra med lige de ting, du har mest behov for
*) Bemærk, at fremtiden er muligheder. Den afhænger af de valg du tager, det er dit liv, du har ansvaret for de valg du tager og om du vælger at følge vejledningen i clairvoyancen  - det er 100% op til dig, hvad du vælger at gøre med dit liv